diumenge, 5 d’abril del 2009

Comunicació i llenguatge

Vull donar les gràcies, des d'aquí, a l'atenció que em van prestar ahir els pares i mares que van assistir a la xerrada sobre llenguatge. Val a dir que ha de costar concentrar-se en un tema tan complicat, mentre tenim els nostres nadons voltant per la sala (nadons que es van portar tan bé que quasi no m'ho podia creure)


La impressió que vaig tenir en acabar, va ser que molts havíeu interpretat més la part tècnica que la part emocional del que vaig dir: segurament, deu ser perquè hi vaig posar massa èmfasi. Espero i desitjo que als tallers us quedi més clar el que vull dir:


Bàsicament, que el llenguatge es dóna quan hi ha situacions d'interacció. I vosaltres, tots i totes els que éreu a la xerrada, poseu als vostres infants en situació d'interacció en cada moment de la vostra vida. Quin millor contacte hi pot haver que el contacte cos a cos, mirada amb mirada, carícia amb somriure?
Quina millor comunicació que els actes d'amor que els dediqueu als vostres nadons?
Voleu un silenci més eloqüent?

Bones vacances a tots i a totes! Jo no marxo pas, aquests dies, així que segurament em trobareu per aquí. Si voleu venir a menjar xocolata, ja ho sabeu, sereu benvinguts, com sempre!

3 comentaris:

zel ha dit...

Quina lliçó, senyora super tot (mare, mestra, àvia) D'això n'hauríem d'aprendre!
Petonassos, jo tampoc marxo!

Montse ha dit...

Jo cada dia aprenc d'aquest grupet de mares i pares, creu-me, i em fascina veure que a la meva edat em queda tant per aprendre!

Una abraçada!

Evonica ha dit...

Boniques paraules...i amb molta raó.
Llàstima d'aquells que "no tenen temps" per gaudir-ne.
Gràcies,Montse.