diumenge, 18 de desembre de 2011

Titellaires en procés de creació

Hem de fer bocins de paper de diari. Concentrem-nos bé!

Ara hem de remenar bé la  cola amb una mica d'aigua i anar-hi afegint bocins del paper que hem estripat

Hem fet una estructura amb un tros d'ampolla d'aigua, que hem omplert d'arròs perquè aguanti bé. El cap del nostre titella, de moment, és un mitjó ple d'arròs, aguantat amb el cartró d'un rotlle de paper film (que és més llarg que el de paper de water, més dur, i més pràctic)


L'àvia va modelant el cap i en Martí s'hi fixa bé, perquè després en fem un altre, una mica més petitet, que modelarà ell.


Una vegada sec i sense pintar, fa una mica de iuiu. Encara no sabem si serà "nen o nena". L'àvia diu que pot ser una princesa, en Martí diu que una bruixa. Potser una titella una mica "hippie", ho veurem al final
de tot.

Primer pla.

... quinze dies més tard, encara està en procés, perquè la trobem trista i diu l'àvia que li canviarà la fesomia, a base de pintar-hi a sobre, perquè no sembli tan tristoia. A més, encara li falta el vestit i les mans... però fer un titella "a hores" no és fàcil, sobre tot quan hem de fer taaaaaaaaaaantes altres coses!
És divertit, però, eh?
El titella petitó encara és un projecte de titella: el seu caparró no és un mitjó sinó un bocí de mitja de l'àvia i encara l'hem de pintar! (tampoc no sabem si serà nen o nena, ja es veurà)

5 comentaris:

Pilar ha dit...

M'ha encantat el teu taller de titelles! Ja ens mostraràs la titella petita, eh? Segur que al Martí li quedarà molt alegre.

Carme Rosanas ha dit...

Que maco, aquest post!

I jo també demano de veure el titella petit quan estigui fet.

Això sí que és una àvia!

el paseante ha dit...

Ara podries fer una titella de cada comentarista que volta per aquí. No em posis cara de Dràcula, eh? :-)

zel ha dit...

Que maques, que macos, que preciosa que ets! Quina sort!

Isabel Barriel ha dit...

Felicitats.
Volem veure la titella petita!